GS AutohusSkal din bil på værksted? Den klarer GS Autohus.

Vi udfører alt fra udskiftningen af bremser til stortservice samt bilreparationer

 Auto El & Elektrisk Arbejde


En moderne bil er fuld af elektronik og elektriske komponenter, og de dele svigter af og til.

Måske er elruderne holdt op med at virke, måske er det viskermotoren, elbagruden, sædevarmen, bilradioen, en afhøjtalerne , en pære i forlygten, tågelygterne, anhængerstikket eller det elektriske soltag. Det kræver i alle tilfælde en reparation, en udskiftning eller et tjek for at se, om det er en sikring, der er røget eller noget alvorligere.Professionel reparation af elektronik

Få professionel udbedring af elektroniske fejl og nedbrud på din bil hos GS Autohus, er vi specialister i reparation af elektronisk udstyr og reservedele i alle slags biler. Vi tilbyder blandt andet reparation, montering og installering af navigation, multimedia samt hyrevogne til taxi-brug.

Der kommer kontinuerligt flere elektroniske og elektriske komponenter i nye biler på markedet. Derfor sørger vi hele tiden for at efteruddanne og opdatere os, så vi kan følge med på komplekse el-systemer på nye biler samt have alt det nødvendige udstyr til fejlfinding på nye og ældre biler.

Vi laver Elektronik på følgende bilmærker:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Smart, Suzuki, Toyota, VW ” Volkswagen” Volvo, samt Skoda.


Husk!

Naturligvis gælder vores prisgaranti også her, så hvis du finder et billigere tilbud matcher vi prisen og giver 5% oveni