VELKOMMEN TIL GS AUTOHUS
DIN FORETRUKNE AUTOMEKANIKER

Bremser & Bremseskiver

Service, reparation og skift af bremser og bremseklodser

Defekte bremser opdages som regel kun til service og ved biluheld. Sørg derfor for at få bremserne kontrolleret jævnligt.

Bremserne er noget at det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at de holdes i orden. I bilens servicehåndbog er der angivet, hvornår bilen skal til service, og her vil din mekaniker også kontrollere bremserne.

Hvis du er tæt på et service og snart skal køre langt, fx på ferie, kan det være en god ide at lade dit værksted give bilen et eftersyn før tid. De vil kontrollere bremserne med bremsevæske, bremseskiver, bremseklodser og -bakker, og hvis de er slidt eller snavsede, bliver de skiftet eller renset.

Sådan undgår du for hyppig reparation af bremser

Det siger sig selv at bilbremser bliver slidte, når man bremser. Men, hvis man f.eks. undgår hyppige hårde opbremsninger, kobler ud i god tid, når bilen skal stanses og bruger motoren til at bremse med f.eks. når man kører ned ad bakke, bliver der længere mellem reparation af bremser på din bil. Desuden er det en god ide, at få efterset og renset dine bremser jævnlig mht. belægningen på bremseklodser og bremsebakker, så de ikke slider unødigt på bremserskiver og bremsetromler.

Sådan opdager du typiske fejl på bremserne

  • Bilen sejler frem og tilbage når du bremser almindeligt. Det er tegn på at klodserne slides skævt.
  • De larmer når du drejer, hvilket tyder på, at kaliberen ikke sidder helt perfekt i forhold til bremseskiven
  • Når du bremser, kommer der en skurrende lyd. Det er tegn på at enten klodser eller skiver er slidt op. Det kan være rust, så hvis det kun er når du starter med at køre, og det derefter forsvinder, er det ikke noget problem.
  • Hvis bremsesystemet mangler væske, vil bremsen ofte blive svampet og give efter, når du træder på bremsepedalen. Det sker også i andre situationer hvor der er kommet luft i systemet. Når der er alt for lidt væske, ryger bremsepedalen i bund, og bremser stort set ikke.

Hvad tilbyder vi hos GS Autohus

Kommer der en skurende lyd eller piper din bils bremser? Føler du at din bil tager længere tid om at bremse end normalt? Så skal du have tjekket dine bremser hurtigst muligt, da dette kan have alvorlige konsekvenser for dig, dine med passagere og andre trafikanter. Hos GS auto tjekker vi dine bremser, og skifter dem hvis det er nødvendigt.

I tilfælde af dette, benytter vi naturligvis reservedele lavet til din bilmodel og i original kvalitet

Vi laver bremseskift til følgende modeller:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Smart, Suzuki, Toyota, VW ” Volkswagen” Volvo, samt Skoda.

 

Husk!

Naturligvis gælder vores prisgaranti også her, så hvis du finder et billigere tilbud matcher vi prisen og giver 5% oveni

BESTIL TID