VELKOMMEN TIL GS AUTOHUS
DIN FORETRUKNE AUTOMEKANIKER

Sæt spot på service

Bed altid om servicehistorik, hvis du køber brugt bil, for det er især den, der viser dig, hvad du køber. Det handler både om din sikkerhed og din økonomi. Hvis du ikke kender bilens stand, kan du risikere kedelige overraskelser.

Service er ikke for sjov

Det er hverken morsomt at gå i stå midt på motorvejen eller få en uforudset ekstraregning på reparationer. Hver bil har enten en fysisk servicebog eller en digital servicebog. Her kan du se, hvor og hvornår bilen har været til servicetjek, og hvordan den er blevet vedligeholdt. Hvis der ingen servicebog er, eller den ikke er udfyldt, køber du en lotteriseddel.

Syn kontra service

Bilsyn er lovpligtigt at få gennemført hvert andet år, mens serviceeftersyn principielt er frivilligt. På nye biler stiller leverandøren krav til service, for at garantien holder. Går én lille ting i stykker i motoren, kan det ofte medføre store og dyre skader. Derfor er løbende vedligeholdelse en god investering og dette sikrer, at du altid er på forkant med eventuelle skader.

Kom godt fra start

Mens der er krav til serviceeftersyn på nyere biler fra producentens side, er det på en brugt bil ofte op til dig selv, hvor ofte du vil prioritere det. Hvis du køber en bil med 100% Autotjek følger servicehistorik og garanti automatisk med. Spørg altid ind til servicehistorikken, bed om servicebogen og få en snak med din mekaniker om, hvad der er nødvendigt for at vedligeholde lige præcis din bil.

Typer af servicetjek

Et serviceeftersyn kan have flere navne, men her er det typiske tre kategorier, der er gode at kende.

  • Olieservice er det basale eftersyn, der sikrer, at din bil ikke brænder sammen. Her får du skiftet olie på bilen. Nogle gange er kontrol af lys, dæktryk, bremse- og kølervæske også en del af dette tjek. Dette kan sagtens være et mellemliggende olieservice, hvis du ønsker at passe godt på din bil. Et olieservice er godt til alle biler, både biler der kører mange såvel som få kilometer.
  • Lille eftersyn omfatter også udskiftning af olie og filter. Derudover bliver en lang række ting kontrolleret: Lys, instrumenter, dæktryk, dækslitage, styretøj, undervogn, udstødning og bremser. Endelig bliver døre som regel smurt og bilen prøvekørt for en generel vurdering af dens stand.
  • Stort eftersyn indeholder det samme som det lille, men der er et par forskelle. Bremserne bliver skilt ad, renset og smurt samt flere ting som gearolie og bagtøjsolie samt brændstof- og pollenfiltre udskiftes.

 

Vi laver Service på følgende bilmærker:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Smart, Suzuki, Toyota, VW ” Volkswagen” Volvo, samt Skoda.

 

Husk!

Naturligvis gælder vores prisgaranti også her, så hvis du finder et billigere tilbud matcher vi prisen og giver 5% oveni

BESTIL TID