VELKOMMEN TIL GS AUTOHUS
DIN FORETRUKNE AUTOMEKANIKER

Aircondition Service - hvorfor og hvordan?

Bed altid om servicehistorik, hvis du køber brugt bil, for det er især den, der viser dig, hvad du køber. Det handler både om din sikkerhed og din økonomi. Hvis du ikke kender bilens stand, kan du risikere kedelige overraskelser.

Hvorfor aircondition service?

Et klimaanlæg er efterhånden standard i næsten alle nye og brugte biler, og bidrager både til øget komfort og øget sikkerhed. Bilister er nemlig mere koncentrerede og opmærksomme ved behagelige temperaturer, og selvom et klimaanlæg bruger energi, er det billigere at køre med den automatiske klimakontrol aktiveret end med et åbent vindue. Klimaanlægget er dog et lukket system og kræver løbende vedligeholdelse, derfor er det vigtigt at få lavet et aircondition service.

Kølervæske kan lække, og bakterier kan forårsage dårlig lugt. Stanken er ikke kun ubehagelig, men potentielt sundhedsskadelig. Derudover kan systemkomponenter i klimaanlægget også blive beskadiget. Klimaanlægget kontrolleres derfor ved service og repareres om nødvendigt. Dette hjælper også med til at bevare køretøjets værdi, fordi biler uden fungerende klimaanlæg er vanskeligere at sælge.

Hvad foretages der ved et aircondition service?

Et aircondition service eller klimaanlæg-service kan variere fra værksted til værksted, så det er vigtigt at sammenligne de individuelle tilbud med hinanden. Som regel begynder arbejdet med en funktionel og visuel inspektion. Airconditionanlægget bliver testet for dets køleevne, og komponenterne såvel som kablerne undersøges. Udskiftning af defekte komponenter koster ekstra. Derefter tømmes anlægget for kølevæske, dette renses og vejes for at fastslå om der mangler væske. Der tilføres evt manglende mængde væske. Afhængigt af omfanget af service, kan der også foretages en “Vacuum test for at sikre, at systemet er 100% tæt

Som allerede nævnt, er et besøg på et specialværksted nødvendigt ved et aircondition service, fordi håndtering af kølemiddel kræver særlig viden og fordi den korrekte mængde kun kan bestemmes ved vejning. Service-systemer fra nettet, fungerer normal via tryk, men tryk er blandt andet afhængig af højde og temperatu og da klimanlægget er følsomt overfor forkerte mængder kølemiddel, risikerer du at ødelægge det og øge reparationsomkostningerne. Derudover er der risiko for at tilføre små mængder kompressorolie ved påfyldningen, hvilket ikke er muligt ved manuel påfyldning. Det er derfor bedst, at overlade et aircondition service til et professionelt værksted.Hvad får du hos GS Auto?

Test af anlæg for at kontrollere utætheder

Kontrol af rør
Kontrol af tilslutninger
Kontrol af samlinger
Kontrol af fastgørelse
Kontrol af kompressor
Kontrol af multirem og blæser
Tømning og tørring af anlæg
Vakuumtest
Påfyldning af eventuel ekstra kølemiddel op til 150 gram
Sporemiddel og kompressorolie
Test af køleevne før og efter service
3 års garanti på al værkstedsarbejdet

Vi gør alt dette og mer for kun 499,-DKK

Vi laver Aircon Service på følgende bilmærker:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Smart, Suzuki, Toyota, VW ” Volkswagen” Volvo, samt Skoda.

 

Husk!

Naturligvis gælder vores prisgaranti også her, så hvis du finder et billigere tilbud matcher vi prisen og giver 5% oveni

BESTIL TID